Čime se bavimo

Proizvodimo, prodajemo i distribuiramo spektar bezalkoholnih napitaka koji uključuje četiri najprodavanije marke na svijetu: Coca-Colu, Coca-Colu zero, Fantu i Sprite.

What we do

Također, naš prodajni asortiman uključuje mnoštvo drugih gaziranih i negaziranih napitaka među kojima su:

  • voćni sokovi
  • prirodna mineralna voda i voda s okusima
  • čajevi
  • sportski i energetski napitci
  • napitci obogaćeni vitaminima i mineralima

Naš je cilj ponuditi potrošačima izbor napitaka koji zadovoljavaju najviše standarde.

Ključna punionica tvrtke The Coca-Cola Company

Coca-Cola Hellenic jedna je od 300 partnerskih punionica koje čine sustav Coca-Cole, najveći sustav distribucije napitaka na svijetu. Poslovanje Coca-Cole Hellenic Hrvatska iznimno je važno za sustav.

U Hrvatskoj, Coca-Colin sustav čine Coca-Cole HBC Hrvatska i Coca-Cole Adria, lokalno predstavništvo tvrtke The Coca-Cole Company.

  • Coca-Cola Adria odgovorna je za strateški marketing, upravljanje markom, strategiju pakiranja, nagradne igre za potrošače, oglašavanje, odnose s javnošću i istraživanje tržišta.

     

  • Coca-Cola HBC Hrvatska nabavlja koncentrate, voćne baze i sirupe za proizvodnju napitaka prema dogovoru o franšizi sa tvrtkom The Coca-Cola Company. Također smo odgovorni i za prodaju proizvoda, odnose s ključnim kupcima, organizaciju nagradnih igara i distribuciju.

Usko surađujemo sa svojim partnerom, tvrtkom The Coca-Cola Company, koristeći vlastite sposobnosti i imovinu, kako bismo služili svojim kupcima i potrošačima, a istovremeno poboljšavamo kvalitetu života u svojim zajednicama.

Coca-Cola HBC Hrvatska jedina je tvrtka u zemlji koja proizvodi i distribuira Coca-Coline proizvode.

Snažna poslovna infrastruktura

Coca-Cola HBC Hrvatska razvija svoje poslovanje u Hrvatskoj od 1968. godine, a Coca-Cola Hellenic uložila je od 2002. godine više od 4,9 milijardi eura u materijalna dobra, punionice i opremu kako bi modernizirala infrastrukturu tvornica i povećala dostupnost opreme za hlađenje napitaka, kao što su hladnjaci.

Back to top

Povezane stranice

Coca-Cola Croatia