Karijere

Coca-Cola HBC Hrvatska predano radi na širenju svojega poslovanja pridonoseći dobrobiti lokalnih zajednica i omogućujući usavršavanje i napredovanje svojim zaposlenicima. Kako bi rasla i postajala boljom, potrebna je dobra organizacija, a također i pravi zaposlenici na pravim položajima.

Kao članica Skupine Coca-Cola Hellenic vodećim proizvodima na tržištu uključujemo Hrvatsku u skupinu od 28 zemalja u kojima se nudi užitak ukupnoj populaciji većoj od 550 milijuna ljudi. To činimo i mnogim društvenim aktivnostima u kojima naši zaposlenici sudjeluju svake godine.

Dajemo sve od sebe kako bismo omogućili svojim zaposlenicima da uživaju na radnom mjestu jednako kao što potrošači uživaju u našim proizvodima. Također zauzeto radimo na tome da naši zaposlenici dosegnu svoj najveći potencijal te na postizanju dobrih rezultata. Velika ulaganja u obrazovanje i nastojanja na razvoju domaćih talenata u Coca-Coli HBC Hrvatska rezultirala su mnogim uspješnim karijerama.

U Coca-Colinom uredu

Ako želite postati dio tvrtke koja djeluje odgovorno kako bi osigurala održivost: :

  • svoga poslovanja,
  • svoje zajednice i
  • svijeta u kojem živimo,

tada biste trebali razmotriti mogućnost da se zaposlite u Coca-Coli HBC Hrvatska.

Right hand panel


As a user you can insert any content that you want in this column. As this is the landing page you should use this to highlight high priority pages within the section that you want to lead users to.