Razvoj zajednica

Osim glavnih strateških područja, bavimo se i posebnim potrebama i pitanjima.

coca-colin klub volontera

Mnoge su Coca-Coline inicijative za društvenu dobrobit u Hrvatskoj prerasle u trajne kampanje, pružajući potporu i pomoć u rješavanju društvenih, kulturnih, gospodarskih i ekoloških problema i gradeći humanije i pravednije društvo.

Vrijeme izazova u kojem živimo zahtijeva poduzetnost i posebne vještine od svakog od nas, no jednaku važnost imaju i ljudskost, solidarnost i spremnost na davanje. Jedan od mnogih načina davanja je i volonterski rad; to je kreativna i posredovna snaga koja gradi zdrave, prihvatljive zajednice i poštuje dostojanstvo svih ljudi.

Coca-Cola HBC Hrvatska i članovi Coca-Colinog kluba volontera aktivno su uključeni u osiguravanje opreme i sredstava za škole, renovaciju i popravak domova za starije, kuća u SOS Dječjem selu i obrazovnih ustanova za djecu s invaliditetom. Ostali doprinosi slične prirode uključuju dobrovoljno darivanje krvi, doniranje pasa vodiča za slijepe, te donacije sadnica za pošumljavanje opožarenih područja.

Slijedom eskalacije nasilja među mladima i djecom u Hrvatskoj 2008. godine donirali smo sredstva za UNICEF-ov program "Stop nasilju među djecom". Ovaj vrijedan jednogodišnji program podržavamo u pet škola u različitim dijelovima Hrvatske, pomažući im u postizanju okruženja bez nasilja.

Osim naših glavnih sportskih programa, također sponzoriramo široki spektar ostalih popularnih sportskih aktivnosti, uključujući odbojku, jedrenje i košarku.

Aktivno sudjelujemo u kulturnom životu naše zajednice i podržavamo brojne muzičke i plesne predstave koje odražavaju lokalne tradicije, kao i umjetničke izložbe, koncerte, filmske festivale i zabavna događanja u posebnim prigodama (Vukovarski filmski festival, Rokaj Fest, Riječki karneval, Špancirfest, i mnoge druge).

Back to top

Povezane stranice