Kupci

Cilj nam je biti poželjan poslovni partner više od 31 000 trgovina, restauracija, supermarketa, lanaca diskonta i drugih trgovina u kojima se prodaju naši proizvodi. Surađujemo s njima kako bismo im pomogli pri širenju njihova poslovanja.

Iako veliki međunarodni lanci obuhvaćaju sve veći dio našeg poslovanja, podupiremo i manje neovisne trgovine. Naš predani program osposobljavanja pomaže vlasnicima i voditeljima trgovina prehrambenim proizvodima i malih supermarketa da dobiju uvid u ponašanje kupaca i u industriju napitaka. Uz to pomažemo vlasnicima trgovina i voditeljima da povećaju svoje prihode i profit.

coca-cola klub

Coca-Colin klub - Udružimo naše kvalitete!

Coca-Cola HBC Hrvatska pokrenula je program pod nazivom Coca-Colin klub s ciljem očuvanja partnerskih odnosa i uspostavljanja dugotrajne suradnje s malim neovisnim trgovinama.

Pozivamo vas da postanete naš ključni partner

Kako biste postali Coca-Colin kupac kao pravna osoba, molimo javite nam se na besplatan broj Centra za podršku kupcima 0800 200126 ili nam pošaljite e-mail na adresu customerservice.hr@cchellenic.com Također možete s našim prodajnim predstavnicima dogovoriti sastanak.

Back to top

Povezane stranice