Razvoj naših zaposlenika

Naše poslovne ciljeve možemo postići samo ako imamo nadarenu i angažiranu radnu snagu. Zato želimo privući sposobne zaposlenike te razviti njihove sposobnosti do najviše razine.

Developing our employees

Obuka i razvoj

Jedan od načina da to postignemo jest da pružimo odlične prilike za napredovanje u karijeri. Znatno ulažemo u formalnu obuku te istu balansiramo mogućnostima za razvoj, kao što su zadaci i projekti. Naš strukturirani pristup pomaže u razvoju sposobnosti rukovođenja koje su nam potrebne za uspješno vođenje našeg posla i sada i u budućnosti.

Uključivanje zaposlenika

Kako bismo osigurali motiviranost i uključenost naših zaposlenika, mi ih informiramo te uzimamo u obzir njihova stajališta. Naš godišnje ispitivanje uključenosti zaposlenika omogućava im da izraze svoja mišljenja o velikom broju tema. Pažljivo ih slušamo i na temelju toga osmišljavamo planove djelovanja kako bismo dotaknuli prijedloge i pitanja pokrenute od strane naših zaposlenika.

Konkurentnost plaća

Našim zaposlenicima isplaćujemo i konkurentne plaće. Kako bismo to postigli, uspoređujemo naknade koje nudimo s naknadama koje nude druge znimno uspješne tvrtke.

Back to top

Povezane stranice